Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz Knypiński
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:28 Temat postu: Rozmowa na temat możliwych terminów z prof. Demenko |
|
|
Witam Szanownych Kolegów!
Dziś rozmawiałem o możliwych terminach zaliczenia z prof. Demenko, ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi od kolegi Karbowiaka, a z grupy słyszałem pytania dotyczące tego terminu.
Zapadły ustalenia - profesor ma bardzo napięty terminarz, ale zaproponował 16 maja lub 6 czerwca(piątki). Zaznaczył przy tym, że niektórym termin poprawkowy się może przydać. Pytań na razie pomimo negocjacji nie zdobyłem.
Proszę kolegów o wyrażenie swojego zdania na temat proponowanych terminów i wtedy spróbuję negocjować jakoś, bo Demenko jest poddenerwowany na Karbowiaka.
Pozdrawiam i życzę udanego długiego weekendu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Piechocki
|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 18:04 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie niech będzie termin najszybszy możliwy. Przecież tak czy inaczej nie będziemy się uczyć. Każdy spojży w jego książkę i tyle. 16 maja niech będzie. Ale pytania niech jakieś da. Niech siary nie robi ulewając wiarę i wysyłając na poprawkę czy też potem na jakiegoś komisa. |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Młynarz
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 23:45 Temat postu: |
|
|
Wiecie co ... znam też Demona... Ciężko będzie z pytaniami... Ale do 16 maja zostało 10 i mniej dni ... Wolałbym jednak na czerwiec ... Głos na 6 czerwca! _________________ Łukasz Młynarz
PPU ELprojekt Poznań Sp. z o.o.
Uczelnia PP:
Instytut Elektroenergetyki
Zaklad Urządzeń Rozdzielczych i Instalacji Elektrycznych |
|
Powrót do góry |
|
|
Primo440
Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 14 Skąd: Zakład Techniki Świetlnej
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 17:33 Temat postu: |
|
|
Sam nie wiem dlaczego ale bardziej widzę zdawanie tego w czerwcu.....głos na 6 czerwca.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Piechocki
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 06:40 Temat postu: |
|
|
Pytanie: o ile tak naprawdę więcej się nauczycie do 6 czerwca? |
|
Powrót do góry |
|
|
Aleksander Arciszewski
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 07:37 Temat postu: |
|
|
Dla mnie praktycznie każdy termin jest do kitu . Pozdro _________________ mgr inż. Aleksander Arciszewski
POLITECHNIKA POZNAŃSKA
Wydział ELEKTRYCZNY
Instytut ELEKTROENERGETYKA
Bez pokoju, bez telefonu uczelnianego |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Łukowski
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 09:23 Temat postu: RE Demenko |
|
|
Witam. Jestem zdania, że każdy termin jest odpowiedni, a przeciąganie zaliczenia nic nie wniesie w naszej wiedzy... Wszystko zależy od miłościwie nam panującego D |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Łukowski
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 09:24 Temat postu: RE Demenko |
|
|
Witam. Jestem zdania, że każdy termin jest odpowiedni, a przeciąganie zaliczenia nic nie wniesie w naszej wiedzy... Wszystko zależy od miłościwie nam panującego D |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Piechocki
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 13:21 Temat postu: |
|
|
W ciągu ostatnich kilku dni jeszcze wpadłem na pewien pomysł, o którym dziś poinformowałem m. in. naszego starostę Łukasza. Mianowicie w samym zaliczaniu przedmiotu u Demona problemy są dwa - pierwszy to znalezienie poprawnej odpowiedzi na jego pytania i drugi problem - sam Demon, jego obecność i świrowanie. O ile pierwszy problem wydaje się nie do obejścia o tyle drugi problem można chyba obejśc w pewien sposób. Dnia 30 maja mamy mieć zaliczenie u Nowaka. I tak sobie pomyślałem czy Demon nie mógłby Nowakowi dać swoich pytań i żebyśmy napisali te dwie rzeczy za jednym razem. Wyeliminowalibyśmy dodatkowy stres związany z obecnością demona na egzamie a wierzcie mi, że potrafi stresować, wkurzać się, wyzywać i straszyć podczas pisania. Patrzy czasem w kartki, zobaczy jakiś mały błąd i od razu powie, że "Pan to na pewno nie zdał". Wiem coś o tym, bo jeden egzam pisałem u niego 3 razy - pierwszy termin, drugi termin i warunek..... Drugi na szczęści udało mi się zaliczyć w dwóch próbach, ale też było ciężko.
Daję to do przemyślenia i jeśli wiekszości bardziej podobałaby się taka alternatywa to warto chyba Łukasz abyś spróbował swoich sił w przekonaniu Szanownych Panów Profesorów do takiego rozegrania sprawy argumentując tym, że nie będziemy musieli tyle razy przyjeżdżać, że 6 czerwca na seminarium będzie mało osób, bo już przyjeżdżają osoby tylko te co mają wygłaszać swoje referaty, że inni nie przyjadą, że mamy dużo zajęć, że jesteśmy z daleka, że mamy dużo pracy podczas sprawdzania zaliczeń studentów, z którymi zajęcia prowadzimy bo to przecież okres zaliczeń, itp. itd. |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Młynarz
|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 01:04 Temat postu: |
|
|
Hmmmm ... może można tę teorię sprawdzić ... co sądzicie??? _________________ Łukasz Młynarz
Uczelnia PP:
|
Powrót do góry |
|
|
Olgierd Stankiewicz
Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 3 Skąd: Elektronika i Telekomunikacja
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 08:30 Temat postu: |
|
|
Ja jestem za 6 czerwca, lub tą sztuczką z 30 maja. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciej Krasicki
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 13:30 Temat postu: |
|
|
Głos na 6 czerwca lub 30 maja. Myślę, że teraz już trochę za późno, żeby coś załatwiać na najbliższy piątek. Nie chciałbym mieć jednego dnia na naukę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Młynarz
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:48 Temat postu: |
|
|
Witajcie chłopaki z EiT po dłuższej przerwie...
Dobry głos
Pozdrawiam _________________ Łukasz Młynarz
Uczelnia PP:
|
Powrót do góry |
|
|
Remigiusz Rajewski
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:37 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem za opcją 30 maja lub 6 czerwca. |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Knypiński
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 12:51 Temat postu: Rozstrzygnięcie terminu zaliczenia |
|
|
Witam Szanownych Kolegów!
Termin egzaminu rozstrzygnął sam profesor na termin i możliwość podyktowania pytań przez prof. Nowaka nie zgodził się (na razie). Dnia 6-tego czerwca ma seminarium z rokiem 3-cim o godzinie 12:30 do około 14:00. Potem ma czas, musimy ustalić jeszcze godzinę zaliczenia. Zatem 6 czerwca jest oficjalną datą zaliczenia.
Z poważaniem
Łukasz Knypiński |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Piechocki
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 06:21 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o godzinę to godzina zaliczenia może być najwczesniej o 15:15 - wcześniej nie zdążę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Primo440
Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 14 Skąd: Zakład Techniki Świetlnej
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 17:00 Temat postu: |
|
|
Widzę że koledzy nieźle kombinują (zwłaszcza kol. Piort) - całkiem dobrze myślałeś (szkoda że nie wyszło ) Wszystko co było napisane o demonie to prawda. W czasie egzamu chodzi - czyta kartkę i ... opieprza lub chrząka znacząco .... lub wyśmiewa to co napisałeś.... To egzam rozumiem że mamy 6/06/2008 u Demona. Co do Nowaka to lada dzień wrzucę wykłady z Nowaka (z czasów studenckich), może zgramy się i opracujemy odp. na pytania?
pozdrawiam
Przemysław Skrzypczak |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Młynarz
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 22:01 Temat postu: |
|
|
A tak a propos ... Kiedy dokładnie i o której godzinie jest Nowak?? _________________ Łukasz Młynarz
Uczelnia PP:
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Piechocki
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 13:34 Temat postu: |
|
|
Mamy już sobotę, za 6 dni ma być zaliczenie z Demona. Dziś rozmawiałem z Łukaszem Knypińskim aby napisał długopisem na zwykłej kartce papieru odpowiedzi na pytania, które demon lubi zadawać i żeby takie kartki zeskanował i wsadził, np. w materiały dydaktyczne albo rozesłał do ludzi na pocztę. Myślę, że jeśli coś będzie wyraźnie napisane na zwykłej kartce i się to zeskanuje to potem każdy może sobie to wydrukować i przynieść na egzamin jako materiał dydaktyczny wspierający "Demon's Book" |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz Młynarz
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 22:57 Temat postu: |
|
|
No super byłoby! Ale czy Łukasz ma na to ochotę???? Czekamy Łukaszu (APEL) ..... _________________ Łukasz Młynarz
Uczelnia PP:
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 22:57 Temat postu: |
|